Najveći globalni poslovni adresar dostupan i u Srbiji

Bez autora
Jun 09 2011

Bonitetna kuća Rating u saradnji sa najvećom bonitetnom kućom na svetu Dun & Bradstreet (D&B) od juče je omogoćila javnosti pristup najvećem poslovnom adresaru na svetu preko svog internet portala www.rating.rs. Adresar sadrži informacije o skoro 200 miliona kompanija iz celog sveta, dok se njihov broj svakodnevno uvećava. Prema planovima D&B-a njihov broj za dvanaest meseci povećaće se na 300 miliona kompanija.Pristupom adresaru javnosti su dostupni podaci o nazivu kompanije, pravnom obliku, adresi i geografskoj lokaciji, a za više informacija potrebno je naručiti bonitetni izveštaj.

Najveći globalni poslovni adresar dostupan i u SrbijiBonitetna kuća Rating u saradnji sa najvećom bonitetnom kućom na svetu Dun & Bradstreet (D&B) od juče je omogoćila javnosti pristup najvećem poslovnom adresaru na svetu preko svog internet portala www.rating.rs, saopštila je ta bonitetna kuća.

Adresar sadrži informacije o skoro 200 miliona kompanija iz celog sveta, dok se njihov broj svakodnevno uvećava.

Prema planovima D&B-a njihov broj za dvanaest meseci povećaće se na 300 miliona kompanija.

Pristupom adresaru javnosti su dostupni podaci o nazivu kompanije, pravnom obliku, adresi i geografskoj lokaciji, a za više informacija potrebno je naručiti bonitetni izveštaj.

Ovaj projekat od velikog je značaja za privredna društva u Srbiji s obzirom da proverom boniteta poslovnog partnera mogu smanjiti rizičnost naplate potraživanja i time poboljšati kako sopstvenu tako i celokupnu likvidnost na tržištu.

Izvozno orijentisanim kompanijama time se pomaže u pronalaženju novih poslovnih partnera širom sveta, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik